soins de santé pour les propriétaires de petites entreprises http://pilulesfrance.com/relaxants-musculaires/lumirelax-500mg/ courtage en ligne de fargo de puits

Schwalbe Banden

Marathon met een groene Plus

Ter gelegenheid van de 25-ste verjaardag van de Marathon presenteert Schwalbe op de Eurobike de vijfde generatie van deze legendarische tourband. Met een nieuwe rubbersamenstelling is deze Marathon nog duurzamer. En hij heeft nu een groene kern: zijn anti-leklaag Green-Guard bestaat voor 1/3 uit gerecycled materiaal. Met zijn ECE-R75 keurmerk is hij ook geschikt voor alle E-bikes (tot 50 km/uur).

Eens waren het rubber handschoenen, binnenbanden of velglinten: Schwalbe recycled daaruit het bestanddeel zuivere Latex en mengt dit met hoogelastisch natuurlijk caoutchouc. Zo ontstaat de drie millimeter dikke anti-leklaag Green-Guard, welke direct onder het loopvlak van de band zorg draagt voor effectieve bescherming van de binnenband tegen de typische veroorzakers van een lekke band, zoals glasscherven of scherpe steentjes. "De Marathon is voor een prijs van 26 Euro de perfecte allrounder in het midden prijssegment" zegt Schwalbe directeur Frank Bohle. Het is de ideale band voor alle dagelijkse fietsers die de "onplatbare" Marathon Plus (met een vijf millimeter dikke anti-leklaag) te duur vinden. Voor een band in dit prijssegment biedt hij onovertroffen lekbescherming.

Hij rijdt en rijdt en rijdt…
En nu rijdt hij nog langer: voor de jubileum Marathon stelde Schwalbe ook een nieuw rubbermengsel samen. Het nieuwe Endurance Compound verlengt de duurzaamheid nogmaals aanzienlijk.
In het dagelijks gebruik worden fietsbanden met een te lage bandenspanning gereden en daardoor te zwaar belast. Wanneer dit "misbruik" lang duurt, kunnen er in de zijwand van de band scheurtjes ontstaan. Daarom reconstrueerde Schwalbe ook de zijwand. De band verdraagt deze zware belasting als gevolg van een te lage bandenspanning nu duidelijk langer, voordat deze scheurtjes ontstaan. Om deze hogere weerstand te ontwikkelen hebben de Schwalbe technici de banden aan de zwaarste tests onderworpen; zacht opgepompte banden rollen duizenden kilometers over een draaiende trommel met gewichten, kunstmatige belastingen en oneffenheden. Elke band die dat doorstaat moet wel bijzonder sterk zijn!

Minder lekke banden op de E-bike
De E-bike behoort tot de grootste trend op de fietsenmarkt. De elektrische fiets stelt speciale eisen aan een fietsband. Lekbestendigheid speelt een nog grotere rol dan normaal, want het verwisselen van een band kost aanzienlijk meer moeite dan bij een "normale" fiets. Ook slijt de band sneller, omdat de aandrijvingskrachten groter zijn en de fietsen zwaarder. Met zijn verbeterde lekbescherming en de langere levensduur is de nieuwe Marathon beter uitgerust voor gebruik op een E-bike. In de meest gangbare maten heeft hij het ECE-R75 keurmerk en is daarmee ook toegestaan voor de snellere E-bikes (tot 50 km/u).

25 jaar Marathon – Europa´s meest verkochte merkband
De legendarische lange afstandsband is de meest verkochte fietsband in Europa en inmiddels zo bekend dat de consument er in de fietsenwinkel bewust naar vraagt. In 1982 werden de eerste prototypes door wereldfietsers getest en in 1985 werd de eerste band met de naam Marathon op de markt gebracht. Schwalbe was daarmee de eerste fabrikant die hoogwaardige banden introduceerde voor alledaags gebruik.
De Marathon-familie is constant doorontwikkeld en gegroeid en omvat vandaag de dag negen modellen, waaronder de zogenaamde "onplatbare" Marathon Plus en de Marathon Extreme voor wereldfietsers.
Schwalbe Marathon banden zijn uitsluitend verkrijgbaar o.a. bij Marco Gouka Tweewielers Utrecht

Marco Gouka Tweewielers
Laan van Nieuw Guinea 107
3531 JG UTRECHT
T:0302930635
E:info@marcogouka.com